Weg met de pedo

Posted by on Jun 9, 2017 in Blog Herre Faber | No Comments

Waarom wordt iemand homo, hetero of pedo? Met vrije wil heeft het niets te maken. Het is een combinatie van genetica en ontwikkeling in de baarmoeder.

Professor Dick Swaab: ‘Al het onderzoek wijst op een vroege programmering van onze seksuele oriëntatie in de hersenen gedurende onze ontwikkeling in de baarmoeder, waardoor deze de rest van ons leven vastligt’.

Op dit moment is er een revolutie gaande. Nadat het complete menselijke DNA in 2000 in kaart was gebracht, stortten onderzoekers zich nu op twee vragen: ontwikkeling en manipulatie. Oftewel: hoe krijgt het DNA het voor elkaar om een lichaam en gedrag te ontwikkelen in ‘samenspraak’ met omgevingsfactoren en hoe kunnen we het DNA en die factoren naar believen knippen, plakken en herschikken?

Abortus

Dit betekent dat ouders over enige tijd belangrijke beslissingen moeten gaan nemen. Laat ik mijn kind genetisch manipuleren? Laat ik een arts ingrijpen in mijn baarmoeder, zodat ik zeker weet dat mijn zoon geen pedofiel wordt? De meeste mensen die ik hierover spreek, gruwen alleen al van het idee dat je over dit soort kwesties moet nadenken. Het probleem is alleen dat je wel zal moeten. Ook nu al moeten ouders in spe al de beslissing nemen of ze een NIP-test willen, waarmee je kunt zien of je baby het syndroom van Down heeft en zo ja, of je ‘m dan laat aborteren.

Hel op aarde

Zo zal je als ouder in de toekomst ook moeten kiezen: laat ik een kind op de ouderwetse manier komen door moedertje natuur. Of op de gok wat genen door elkaar laten husselen met bijvoorbeeld de kans dat een pedofiel het levenslicht ziet? Zo ja, dan krijgt het recht een interessante wending. Want als je de natuur zijn gang laat gaan en als dertig jaar later jouw intussen volwassen zoon een kind seksueel misbruikt… wie is er dan schuldig?

Los daarvan, in een samenleving als de onze, waar pedofilie niet wordt getolereerd, moet het leven van een pedofiel verschrikkelijk zijn. Stel je maar voor dat je als gewone hetero in de cel kan belanden als je seks bedrijft zoals je dat tot nu toe gewend was. Dat is toch de hel op aarde.

Pedofielen leven nu al in die hel. In een toekomst waarin dit voorkomen had kunnen worden, zullen nalatige ouders verantwoordelijk zijn voor het miserabele leven van hun pedofiele nazaten. En pedofilie is maar één voorbeeld… Het leven zal er in de toekomst niet makkelijker op worden door al die keuzes, maar misschien wel interessanter.