Vacature labcoordinator

Posted by on Okt 2, 2011 in Vacatures | No Comments

LABCOORDINATOR M/V

Uw functie
De labcoördinator verricht samen met een fysiotherapeut (klinische) gangbeeldanalyses bij kinderen en volwassenen. U beheert en bedient de meetapparatuur (o.a. 3D camera systeem (Vicon),EMG, krachtenplatform) en bewaakt de kwaliteit van de meetgegevens.
U werkt nauw samen met de fysiotherapeuten van zowel de volwassen- als de kinderrevalidatie en de onderzoekers van RD&E. Samen met de onderzoekers coördineert U de activiteiten binnen onze bewegingslaboratoria.

Functie eisen
U beschikt minimaal over een HBO werk- en denkniveau b.v. een opleiding bewegingstechnologie of bewegingswetenschappen. U heeft affiniteit met patiënten en goede contactuele en organisatorische eigenschappen. Kennis van dataverwerkings software (Matlab) en affiniteit met techniek zijn een pré.
Flexibiliteit en het nemen van initiatief worden zeer gewaardeerd. U wilt graag een bijdrage leveren aan het verder ontwikkelen van de afdeling RD&E.

Locatie
Nijmegen

Afdeling
De afdeling Research, Development & Education is een ondersteunend en uitvoerend bedrijfsonderdeel van de Sint Maartenskliniek met als doel het verbeteren van de kwaliteit van zorg. De activiteiten bestaan onder andere uit het evalueren van behandelmethoden (research) voor de drie disciplines van de Sint Maartenskliniek; orthopedie, revalidatie en reumatologie. Onderzoeksresultaten worden gebruikt voor het realiseren van nieuwe zorgproducten (development) die middels onderwijs (education) hun weg vinden naar de dagelijkse praktijk. Voor ons klinisch Bewegingslaboratorium zijn wij per direct op zoek naar een

Aantal uren
voor 32 uur gemiddeld per week (= 89%)

Dienstverband
Wij bieden een tijdelijk dienstverband voor de duur van één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling

Arbeidsvoorwaarden
De functie is ingedeeld in functiegroep 50. Het bruto salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring, minimaal € 1.937,= en maximaal € 3.153,= per maand op fulltime basis (= 36 uur). De CAO-Ziekenhuizen is van toepassing. De Sint Maartenskliniek biedt de mogelijkheid deel te nemen aan een spaarloon-, levensloop-, fiets- en openbaarvervoerregeling.

Informatie
Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met de heer B. Nienhuis, Manager Research, telefoon (024) 365 9142.

Sollicitatie
Uw schriftelijke sollicitatie kunt u vóór 18 oktober 2011 o.v.v. vacaturenummer 99/2011 richten aan de afdeling Personeel & Organisatie, t.a.v. A.F. Nijwening email: werken@maartenskliniek.nl