Senior Instructeur Praktijkonderwijs

Posted by on Mei 22, 2012 in Vacatures | No Comments

De Haagse Hogeschool biedt haar studenten door kwalitatief hoogwaardig en innovatief hoger beroepsonderwijs de mogelijkheid om hun talenten maximaal te ontwikkelen. Zij leidt haar studenten op tot gekwalificeerde en onafhankelijke professionals voor de maatschappij en de arbeidsmarkt. De hogeschool is een gewaardeerde kennisinstelling in de regio Leiden, Zoetermeer, Delft en Den Haag. De regio ervaart de hogeschool als een instelling die haar kennis graag deelt.

De Academie voor Technology, Innovation & Society Den Haag omvat 8 opleidingen: Bewegingstechnologie, Bouwkunde, Process & Food Technology, Civiele Techniek, Climate & Management, Industrieel Product Ontwerpen, Industrial Design Engineering en Human Technology .

De opleiding Bewegingstechnologie richt zich op de interactie tussen mens en techniek, waarbij de technische ontwerpen aangewend worden voor functionele ondersteuning van de mens. Het profiel van de opleiding half (bio-)medisch en half technisch.

Binnen de opleiding Bewegingstechnologie (BT) is per 27 augustus 2012 de functie vacant van

Senior Instructeur Praktijkonderwijs (BT)
0,6 – 0,8 fte.

De functie
U verzorgt onderwijs voor de opleiding Bewegingstechnologie, met name gericht op instructie en begeleiding van technische vaardigheden. Samen met de werkplaats beheerder en de technische docenten draagt u zorg voor het onderwijs rond ontwerpen, construeren, materiaalkennis en vervaardigen.
Naast de vakinhoudelijke instructie wordt u ook ingezet voor begeleiding in meer algemene zin, zoals bijvoorbeeld stagebegeleiding, studieloopbaanbegeleiding en projectbegeleiding.

Functie-inhoud
· Uitvoeren van onderwijs op het gebied van duurzaam ontwerpen, construeren, materiaalkennis en vervaardigen; Met name instructie in het gebruik van machines in de werkplaats, werkcolleges rond construeren en ontwerpen (bijvoorbeeld Solid Works).
· Bijdragen aan het organiseren en coördineren van opleidingsactiviteiten;
· Studieloopbaanbegeleiding, stagebegeleiding, afstudeerbegeleiding en projectbegeleiding.

Wat verwachten wij van u?
· Kennis en ervaring op het gebied van machinale bewerking van metaal en kunststof;
· Kennis van diverse lastechnieken als MIG/MAG, MMA, TIG ac/dc en autogeen;
· Kennis en ervaring op het gebied van (bewerking van) composiet materialen, kunstharsen, e.d. bij voorkeur bij gebruik in orthopedische technologie;
· Kennis op het gebied van ontwerpen, construeren, materialen en bij voorkeur ervaring met bijbehorende progammatuur (b.v. CAD-CAM, Solid Works, etc.)
· Naast technische kennis ook affiniteit met (of bij voorkeur kennis van) de medisch-biologische kant van het Bewegingstechnologie profiel;
· Een afgeronde HBO opleiding in een voor de functie relevante richting (b.v. werktuigbouw, fijnmechanische techniek, bewegingstechnologie).
· Bevoegdheid om les te geven in het HBO, of de bereidheid een didactische opleiding te volgen.
· Als persoon: initiatiefrijk, teamspeler/verbindend, breed inzetbaar, communicatief sterk, effectief in een grote organisatie.

Wat bieden wij?
· Wij bieden een uitdagende werkomgeving waar strakke planning op de onderwijsorganisatie gecombineerd wordt met een flexibele, steeds up-to-date zijnde invulling van de inhoud van het onderwijs.
· De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-HBO 2010-2012.
· Het salaris voor deze functie bedraagt maximaal € 3.740,- bruto per maand (schaal 10) bij een volledige werkweek (exclusief 8% vakantietoeslag en een 13de maand).
· Aanstelling vindt plaats in tijdelijke dienst voor de periode van 1 jaar met mogelijkheden tot verlenging.

Inlichtingen
Nadere inlichtingen over deze functie kunt u verkrijgen bij Rienk van der Slikke, Teamleider opleiding Bewegingstechnologie; 070 4458268; R.M.A.vanderSlikke@hhs.nl.

Belangstelling om te werken in een internationale en multiculturele omgeving?

U kunt online solliciteren tot 29 mei 2012 op www.dehaagsehogeschool.nl/vacatures.

U kunt uw brief en cv tot 3 juni sturen naar R.M.A.vanderSlikke@hhs.nl.

Kandidaten vullen het sollicitatieformulier in en voegen een motivatiebrief en cv bij.

Kijk voor meer informatie over de vacatures en de hogeschool op www.haagsehogeschool.nl, of vraag informatie op via vacatures@hhs.nl