Revalidatietechniek medewerker

Posted by on Sep 28, 2011 in Vacatures | No Comments

Per 1 december 2011 tot en met 16 april 2012 zoeken wij een waarnemer, in verband met een periode van zwangerschapsverlof.

De functie – Je draagt zorg voor het totstandkomen van individuele aanpassingen in overleg met therapeut en patiënt. Je ontwerpt, vervaardigt, evalueert en je repareert aan bestaande voorzieningen om de zelfstandigheid van de patiënt zo groot mogelijk te houden of te maken.

Wij vragen – Je hebt een afgeronde hbo-opleiding bewegingstechnologie. Je beschikt over technische vaardigheden. Wij zoeken een revalidatietechniek medewerker met de volgende competenties: klantgerichtheid en integriteit, flexibel gedrag, creativiteit, sensitiviteit, en samenwerken.

Wij bieden – Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Sophia Revalidatie is een dynamische organisatie met een prettige werksfeer en een persoonlijke benadering. De CAO-Ziekenhuizen is van toepassing en Sophia Revalidatie biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris bedraagt maximaal € 2.775,- bruto per maand volgens F.W.G.- functiegroep 45.

Interesse? – Inlichtingen worden je graag verstrekt door Sylwia van Vliet, Coördinator revalidatietechniek, telefoon: 070 – 3593529. Solliciteren kan via onze site: www.SophiaRevalidatie.nl tot 1 oktober aanstaande.

Zie voor meer informatie deze link: http://bit.ly/nQifLq

of deze download: [download id=”2″]