Pubquiz 2015

Posted by on Mrt 16, 2015 in Alumni activiteit | No Comments

Lees meer…

Hoi allemaal,

Zoals jullie misschien al wel weten (zeker wie op de nieuwjaarsborrel was) is de eerstvolgende alumni-activiteit de pubquiz.Wij willen jullie daar van harte voor uitnodigen! Deze zal plaatsvinden op 17 april bij Rootz in het centrum van Den Haag. De inloop is vanaf 20:00u en om 20:30u begint de pubquiz. Deze zal waarschijnlijk tot 23:00u duren, waarna er natuurlijk nog tijd is voor een drankje.

Voor wie nog niet weet wat een pubquiz is: het is een quiz waarbij je met je team zo veel mogelijk vragen goed moet beantwoorden, maar waarbij gezelligheid ook erg belangrijk is. De vragen van deze pubquiz lopen uiteen van Film&TV tot aan vragen die alleen échte BT-ers kunnen beantwoorden.

Je kunt je aanmelden met je eigen team (max. 5 personen), maar schrijf je vooral ook in wanneer je nog geen team hebt gevonden. Dan worden op de avond zelf nog teams samengesteld (KLIK HIER).

Het winnende team zal de BT-pubquiz-wisseltrofee in ontvangst mogen nemen! Meld je nu aan, alleen of met een team, via onderstaande link.

Een kaartje kan worden gekocht die avond bij de deur. Meedoen met de pubquiz kost €7.50 per persoon en kan alleen contant worden betaald (Tip: neem je joker en gepast geld mee)!

In het kort:

Wat: pubquiz BT alumni
Wanneer: 17 april 2015
Hoe laat: 20:00 – 23:00 uur
Waar: Café – Restaurant Rootz (Grote Marktstraat 14 Den Haag)
Kosten7.50 per persoon (contant)
Quiz-master: Aad Lagerberg

Hopelijk tot dan! Groetjes,

Alumnigroep Bewegingstechnologie
PubquizLogo

111214-6-3