Orthopedisch Adviseurs Pro- & Orthesen

Posted by on Okt 1, 2012 in Vacatures | No Comments

Livit Orthopedie B.V. is marktleider in Nederland op het gebied van orthopedische hulpmiddelen, zoals prothesen, orthesen, voetzorg en compressietherapie. We hebben 45 vestigingen en nagenoeg een landelijke dekking. Onze Orthopedisch Adviseurs werken samen met voorschrijver en patiënt aan een optimale orthopedische voorziening. Bij Livit Orthopedie BV zijn ruim 600 medewerkers werkzaam. Daarom zijn wij in de regio Noord Nederland (Groningen, Emmen, Meppel, Deventer) per direct zoek naar nieuwe collega’s  die de afdeling orthopedie verder kunnen uitbreiden.

Orthopedisch Adviseurs Pro- & Orthesen
M/V (Fulltime/Parttime)

Functie – In de functie van Orthopedisch Adviseur bent u verantwoordelijk voor het zelfstandig aanmeten, passen en afleveren van orthopedische hulpmiddelen op verschillende locaties. U werkt nauw samen met artsen/voorschrijvers in de regio en onderhoudt de contacten met de bestaande ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingsinstellingen. Wij zoeken twee collega’s die het een uitdaging vinden om nieuwe locaties/spreekuren te werven en het onderdeel pro- en orthesen tot een substantieel onderdeel van de regio te laten groeien.

Wij vragen – U beschikt over meerjarige ervaring in een vergelijkbare functie of u heeft de opleiding Bewegingstechnologie, Orthopedische Technologie, Fysiotherapie  en/ of SVGB niveau 4 met succes afgerond. Starters kunnen ook reageren. U bent in staat om zelfstandig en in teamverband te  werken. U beschikt over uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden. U bent representatief, enthousiast en flexibel ingesteld. Tevens bent u in het bezit van een rijbewijs B.

Wij bieden – Een afwisselende baan in een flexibele, innovatieve en snelgroeiende organisatie waar voldoende ruimte is voor zelfontplooiing en opleiding. Tevens ontvangt u een marktconform salaris met groeimogelijkheden, 37 verlofdagen en een aantrekkelijke bonusregeling. (Flexibele) werktijden zijn in overleg bespreekbaar, bijvoorbeeld van 9.00 uur tot 15.00 uur.

Info – Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Regiomanager, de heer

R. Dekker, rdekker@livit.nl.

Reageren – Uw sollicitatie kunt u, voorzien van motivatie en CV, richten aan Livit Orthopedie B.V, ter attentie van de afdeling HR, Postbus 962, 2003 RZ Haarlem. Of mailen naar sollicitatie@livit.nl. Kijk voor meer informatie op www.livit.nl of bel 023 – 553 04 87.