Orthopedisch Adviseur Schoentechniek

Posted by on Okt 1, 2012 in Vacatures | No Comments

Vestiging Enschede. Livit Orthopedie B.V. is marktleider in Nederland op het gebied van orthopedische hulpmiddelen, zoals prothesen, orthesen, voetzorg en compressietherapie. We hebben 45 vestigingen en nagenoeg een landelijke dekking. Onze Orthopedisch Adviseurs werken samen met voorschrijver en patiënt aan een optimale orthopedische voorziening. Bij Livit Orthopedie BV zijn ruim 600 medewerkers werkzaam. De vestiging Enschede zoekt, vanwege groei en verdere professionalisering, een nieuwe collega die ons team komt versterken!

 

Orthopedisch Adviseur Schoentechniek
M/V (Fulltime/Parttime)

Functie – In de functie van Orthopedisch Adviseur (ook wel Orthopedisch  Schoenmaker genoemd) bent u verantwoordelijk voor het zelfstandig aanmeten, passen en afleveren van Orthopedische Schoenen  op verschillende locaties. U werkt nauw samen met artsen/voorschrijvers in de regio en onderhoudt de contacten met de bestaande ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingsinstellingen. Wanneer u interesse heeft kunt u deelnemen aan werkgroepen zodat u uw kennis en ervaring kunt delen met de organisatie.

Wij vragen – U beschikt over meerjarige ervaring in een vergelijkbare functie of u heeft de opleiding Bewegingstechnologie, Orthopedische Technologie, Fysiotherapie  en/ of SVGB niveau 4 met succes afgerond.  Wanneer u een starter bent dan wordt u door LIVIT verder opgeleid middels een verkort leertraject. U bent in staat om zelfstandig en in teamverband te  werken. U beschikt over uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden. U bent representatief, resultaatgericht en flexibel ingesteld. Tevens bent u in het bezit van een rijbewijs B.

Wij bieden – Een afwisselende baan in een flexibele, innovatieve en snelgroeiende organisatie waar voldoende ruimte is voor zelfontplooiing en opleidingen. Tevens ontvangt u een marktconform salaris met groeimogelijkheden,, een aantrekkelijke bonusregeling en heeft u 37 verlofdagen op fulltime basis. (Flexibele) werktijden zijn in overleg te bepalen, bijvoorbeeld van 9.00 uur tot 15.00 uur.

 

Info – Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Regiomanager, de heer

R. Dekker, rdekker@livit.nl.

Reageren – Uw sollicitatie kunt u, voorzien van motivatie en CV, richten aan Livit Orthopedie B.V, ter attentie van de afdeling HR, Postbus 962, 2003 RZ Haarlem. Of mailen naar sollicitatie@livit.nl. Kijk voor meer informatie op www.livit.nl of bel 023 – 553 04 87.