Orthopedisch Adviseur Pro- & Orthesen

Posted by on Okt 9, 2012 in Vacatures | No Comments

Livit Orthopedie B.V. is marktleider in Nederland op het gebied van orthopedische hulpmiddelen, zoals prothesen, orthesen, voetzorg en compressietherapie. We hebben 45 vestigingen en nagenoeg een landelijke dekking. Onze Orthopedisch Adviseurs werken samen met voorschrijver en patiënt aan een optimale orthopedische voorziening. Bij Livit Orthopedie BV zijn ruim 600 medewerkers werkzaam. Voor onze vestiging in Deventer zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega!

Orthopedisch Adviseur Pro- & Orthesen

 (M/V Parttime/Fulltime)

Specialist zware orthopedie

 

Functie – In de functie van Orthopedisch Adviseur/Specialist zware orthopedie (ook wel Orthopedisch Instrumentmaker genoemd) ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig aanmeten, passen en afleveren van orthopedische hulpmiddelen op verschillende locaties in Deventer, Almelo en Hengelo. Je werkt nauw samen met voorschrijvers in de regio en onderhoudt de contacten met diverse ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingsinstellingen en bent als specialist hét aanspreekpunt in de regio. Vanuit jouw ervaring en expertise ga je ook ( in samenwerking met de vestigingsmanager) nieuwe contacten met verwijzers in de regio oppakken.

Daarnaast verzorg je verslaglegging van opdrachten aan de inkoop en administratie.

Producten waar je als specialist zware orthopedie veelal mee te maken zult krijgen zijn protheses, maatwerk beenbeugels, maatwerk enkel-voet ortheses, maatwerk polsspalken en korsetten.

Wij vragen – Je beschikt over meerjarige ervaring in een vergelijkbare functie en je hebt de opleiding Bewegingstechnologie, Orthopedische Technologie, Ergotherapie, Fysiotherapie en/of SVGB niveau 4 met succes afgerond. Je bent in staat om zelfstandig en in teamverband te werken. Je beschikt over uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden en je vindt het leuk om commercieel bezig te zijn. Daarnaast ben je representatief, enthousiast, flexibel ingesteld en ben je in het bezit van een rijbewijs B.  

Wij bieden – Een afwisselende en zelfstandige baan in een dynamische, innovatieve en informele organisatie waarbij voldoende mogelijkheden zijn om je te laten bijscholen. Salariëring voor deze functie is afhankelijk van ervaring. Wij hebben (op fulltime basis) 37 verlofdagen per jaar en je kunt gebruik maken van onze collectieve zorgverzekering. Parttime werken behoort zeker tot de mogelijkheden, eventueel onder de schooltijden.

Info – Voor meer informatie met betrekking tot de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Peter Ruiter, Vestigingsmanager, 06 – 294 999 94. Voor vragen met betrekking tot de procedure kun je contact opnemen met de afdeling HR, via sollicitatie@livit.nl.

Reageren – Reacties kun je, voorzien van motivatie en CV, mailen naar sollicitatie@livit.nl

o.v.v. kenmerk OA Deventer. Kijk voor meer informatie op www.livit.nl. (acquisitie wordt niet op prijs gesteld).