Orthese / Tarta specialist

Posted by on Apr 21, 2015 in Vacatures | No Comments

Summit Revalidatietechniek – Deventer


Wij zijn op zoek naar een enthousiaste orthese/Tarta specialist met ervaring om ons team te versterken, bij voorkeur woonachtig in midden Nederland.

Het regiogebied wordt nader bepaald (landelijk), dit gaat in overleg met de huidige adviseurs.

Dit betreft een functie voor minimaal 32 uur per week

Werkzaamheden
Op basis van jouw advies en gemaakte lichaamshoudingafdruk wordt een individuele zitvoorziening (orthese) geproduceerd of een Tarta rugsysteem aangemeten, waarbij de principes van zitten en positioneren worden toegepast. Je voert derhalve overleg met cliënten, therapeuten, dealerbedrijven/leveranciers en collega-specialisten. De passing geschiedt op locatie.
Daarnaast draag je zorg voor een goede begeleiding bij het leveren van de voorziening en het geven van instructie aan de eindgebruikers. Bij elke passing zorg je voor een goede administratieve vastlegging van alle handelingen.

Je bent zeer klantgericht en hebt een sterke persoonlijkheid die beschikt over goede communicatieve en organisatorische vaardigheden.

Ook het commerciële aspect vinden wij zeer belangrijk in deze functie, je bent tenslotte het gezicht van ons bedrijf. Dit houdt in dat je een echte netwerker bent, welke regelmatig productpresentaties verzorgt en aan beurzen en evenementen deelneemt.
Profiel
Wij zoeken iemand die zich duidelijk herkent in de volgende competenties en vaardigheden:

 

  • HBO-opleiding voor ergotherapie, bewegingstechnologie of fysiotherapie;
  • Klantgericht met een commerciële instelling; hierbij voer je ook acquisitieactiviteiten uit.
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Oplossingsgericht kunnen denken;
  • Technisch inzicht;
  • Zelfstandig;
  • In bezit van rijbewijs B.

 

Over Summit Revalidatietechniek

Summit Revalidatietechniek is de specialist op het gebied van complexe zit- en ligproblematiek in Nederland. Wij zijn een onafhankelijke organisatie, welke in opdracht van leveranciers werkt. Daarvoor bieden wij veelzijdige oplossingen zoals orthesen, Tarta rugsystemen en diverse positioneringsproducten. De op maat gemaakte orthese is onze expertise. Dit is het resultaat van ambachtelijke productie door toegewijde vakmensen. Daarnaast is Summit de exclusieve distributeur in Nederland voor Tarta, een hoogwaardig product voor ergonomische ondersteuning van de rug.

In de dagelijkse praktijk onderhouden wij nauwe contacten met andere zorgprofessionals en leveranciers. Wij streven ernaar onze expertise zoveel mogelijk met hen te delen en optimaal samen te werken als een echte sparring partner. Zo houdt iedereen de handen vrij om te doen waar men goed in is, waardoor voor elk vraagstuk – hoe complex ook – een oplossing kan worden gevonden.

 

Heb je interesse? Je cv en motivatie kun je sturen naar nickwever@summit-benelux.com

Indien je nog vragen hebt kun je telefonisch contact opnemen met Nick Wever, tel. 0570-541929.

Na ontvangst van je sollicitatie zullen wij binnen een week contact met je opnemen en (indien je voldoet aan het profiel) je uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.