Loopbaanonderzoek “Gender Radar”

Posted by on Mei 3, 2011 in Nieuws | No Comments

VHTO, Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek, is bezig met een onderzoek naar de loopbanen van zowel mannelijke als vrouwelijke bèta/technici(hbo/wo) die tussen de 3 en 10 jaar geleden afgestudeerd zijn.

Het doel van dit  onderzoek – de Gender Radar – is om de aantrekkelijkheid van bèta/technischeopleidingen te vergroten en de doorstroom naar een bèta/technische functie op de arbeidsmarkt te bevorderen. Het gaat hierbij om een bredere doelgroep, waarin o.a.meer (jonge) vrouwen vertegenwoordigd zijn.

VHTO is op zoek naar nóg meer respondenten. Heb je een bèta/technische studie gedaan en bent je tussen de 3 en 10 jaar geleden afgestudeerd? Meld je dan nu aan voor Gender Radar en/of (als jezelf niet tot de doelgroep behoort) verspreid onze oproep in je professionele/persoonlijke netwerk!

Het onderzoek bestaat uit het invullenvan een digitale enquête. Dit neemt 15 à 20 minuten in beslag. Aanmelden of meer informatie kan verkregen worden bij Noortje Jansen: jansen@vhto.nl o.v.v. Gender Radar 2. Telefoonnummer: +31 (0)20 888 4220.

Je kunt ook meteen het startdossier invullen (daarna sturen we je de link naar de digitale enquête toe)

http://www.surveymonkey.com/s/StartdossierGR2