Foto’s en videomateriaal afscheidscollege Jan Jaap

Posted by on Jul 11, 2011 in Foto's | No Comments

Van www.Bewegingstechnologie.com:

De reactie van Jan Jaap op het afscheidscollege

 

Beste collega’s, studenten en alumni van BT.

De afgelopen jaren heb ik heel wat colleges verzorgd en dit laatste college voor BT vond ik ook weer genieten. Door de jaren heen kwamen en gingen (geschat) tussen de 2500 en 3000 studenten die ik fysiologische processen uitlegde en begeleidde. De volle aula was een mooie selectie, waarbij ik niet diepgravend op de materie wilde ingaan, maar een bindweefselpresentatie verzorgde die voor ieder begrijpelijk kon zijn. Gelukkig volgt geen tentamen. Voor degene die het nog eens wil nalezen zijn 2 links toegevoegd met tekst en plaatjes

Allen hartelijk bedankt dat ik een deel van mijn professionele leven met jullie mocht doorbrengen. Terugblikkend ben ik blij dat ik nooit rattenhersenonderzoek ben gaan doen op de Erasmus universiteit. Dan had ik alle waardevolle momenten met jullie moeten missen.

Jan Jaap

Afscheidscollege plaatjes

Afscheidscollege tekst

De video en foto’s van het afscheidscollege