Docent Biomechanica

Posted by on Nov 19, 2015 in Vacatures | No Comments

Docent Biomechanica

 
Wil jij werken bij een opleiding die uniek is in Nederland, in een team waar samenwerking, collegialiteit en kwaliteit voorop staan en waar jouw innovatieve ideeën verder uitgewerkt kunnen worden?

 

Binnen de opleiding Mens en Techniek | Bewegingstechnologie zijn we continue bezig met het leveren van een bijdrage aan een maatschappelijk vraagstuk; het bevorderen van bewegen.
Ter vervanging zijn we voor de periode 1 februari 2016 tot 1 februari 2017 voor 0,6 fte (24 uur) op zoek naar een nieuwe collega die, naast lesgeven, een bijdrage kan leveren aan een groot project voor de herziening van het onderwijs en ontwikkeling van het curriculum.

Wat je gaat doen
– Je verzorgt diverse vormen van onderwijs in het aandachtsgebied Biomechanica
– Je kunt de student de theorie laten horen, zien, ervaren en toe te passen, op basis van casuïstiek en jouw eigen ervaring
– Je gaat een nieuwe Matlab-opdracht ontwikkelen welke aansluit bij het mechanica en registratie onderwijs, in nauwe samenwerking met collega’s. Tevens neem je taken op je omtrent Matlab-programmeren
– Je hebt een innovatieve  rol in de ontwikkeling van het curriculum
– Je begeleidt studenten bij stage, afstuderen en projecten

Wij vragen
– Je bent in het bezit van een Master Bewegingswetenschappen
– Je bent een expert in Matlab programmeren met als pré kennis van en ervaring in programmeren in JAVA
– Je hebt een aantoonbare achtergrond in het werkveld van bewegingstechnologie
– Bewegen en technologie zijn jouw passies
– Je hebt kennis van en ervaring met sensortechnologieën
– Je hebt kennis van en ervaring met het ontwerpen en programmeren van biomechanische modellen
– Je hebt affiniteit met het hoger beroepsonderwijs en (bij voorkeur) ervaring met onderwijsontwikkeling
– Je bent didactisch onderlegd

Wij bieden
– Het brutosalaris voor deze functie bedraagt maximaal € 4.551,–  per maand (schaal 11) bij een volledige werkweek. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring
– Een tijdelijke aanstelling met de duur van 1 jaar. Na die datum kan een verlenging worden aangeboden van maximaal 1 jaar, afhankelijk van het functioneren
– Een groot (inter-)nationaal netwerk, nauwe samenwerkingen met de Universiteiten van Amsterdam en Delft.

De opleiding Mens & Techniek | Bewegingstechnologie
Het team van de opleiding Mens en Techniek | Bewegingstechnologie bestaat uit 27 docenten die in vier jaar beginnende bewegingstechnologen opleiden.  De opleiding sluit daarbij zo goed mogelijk aan op maatschappelijke en technologische ontwikkelingen. Zo worden sensoren die informatie over het menselijk bewegingsgedrag en de gezondheid kunnen verzamelen, steeds kleiner en zijn steeds vaker ambulant toepasbaar. Hierdoor worden de toepassingsmogelijkheden steeds groter. De verwachting is dat in de nabije toekomst meer alledaagse gebruiksvoorwerpen met sensoren uitgerust worden (embedded intelligence) en met elkaar communiceren (internet of things) (Willemse, 2015).

De opleiding Mens en Techniek | Bewegingstechnologie biedt studenten een uitstekende leeromgeving waarin wordt samengewerkt met de beroepspraktijk. We hechten belang aan een studentvriendelijke omgeving waarbij docenten er zijn om studenten te helpen in hun leerproces.
De Faculteit
De Faculteit Gezondheid, Voeding en Sport van De Haagse Hogeschool heeft zes opleidingen: de opleiding Sportmanagement (Sport en Bewegen), de opleiding tot leraar Lichamelijke Opvoeding (HALO), Mens en Techniek | Bewegingstechnologie, Voeding & Diëtetiek, Huidtherapie en Verpleegkunde.

De Haagse Hogeschool
De Haagse Hogeschool staat midden in de samenleving. Wij bieden kwalitatief hoogwaardig en innovatief hoger beroepsonderwijs. Wij willen toonaangevend zijn op de thema’s wereldburgerschap, internationalisering en netwerkhogeschool. Deze thema’s vormen de basis voor de ontwikkeling van ons onderwijs, onderzoek en de organisatie van De Haagse Hogeschool. Hiermee willen wij onze studenten optimaal voorbereiden op de kennissamenleving van de 21e eeuw. Niet alleen in hun rol als hoger opgeleide professional, maar zeker ook in hun rol als wereldburger. De Haagse Hogeschool heeft ruim 25.000 studenten, verdeeld over 7 faculteiten.

Informatie
Voor nadere informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de heer
W.N. (Willem) Looije, Opleidingsmanager Mens en Techniek | Bewegingstechnologie, e-mail:w.n.looije@hhs.nl, telefoon 070-3052467.
Stuur een motivatiebrief en je CV toe via de sollicitatiebutton. Deze vacature sluit op 11 december 2015. De gesprekken met kandidaten zullen plaatsvinden op woensdag 6 januari 2016.