BT Bowling 18 september 2015

Posted by on Sep 1, 2015 in Alumni activiteit | No Comments

Hoi allemaal,

 
Zoals jullie allemaal inmiddels zullen weten komt de volgende alumniactiviteit eraan, namelijk het grote BT Bowltoernooi!

Onder het motto ‘BT bowlt, biert, en buurt‘ zijn jullie allemaal welkom om precies dat te doen: onder het genot van een drankje en een potje bowlen gezellig bijkletsen met je oud-klasgenoten. Ook is er de mogelijkheid om vooraf wat te eten bij het bowlcentrum.
 
Het toernooi zal plaatsvinden op vrijdag 18 september bij Bowling Ockenburg, waar jullie vanaf 19.30 uur welkom zijn. Je kunt je inschrijven met teams van 3 tot 5 personen, maar je kunt natuurlijk ook alleen of als duo komen en in een door ons samengesteld team spelen.Gedurende de avond speel je met je team in verschillende rondes tegen andere teams, en zal er aan het eind van de avond één team de grote winnaar zijn!
 
De kosten zijn €10 per persoon, bij dit bedrag zitten borrelhapjes inbegrepen. Vanaf nu kun je je inschrijven via de volgende link: http://goo.gl/forms/3nqektQBu0
 
De inschrijvingen zijn open tot woensdag 9 september. Let wel op: het aantal banen is beperkt. Hoe eerder je je inschrijft, hoe eerder wij jouw team een plaats in het toernooi kunnen toewijzen!
Alle informatie nogmaals op een rijtje:

 

Wat: Bt Bowltoernooi
Wanneer: Vrijdag 18 september, 19.30 uur
Waar: Ockenburgh Active, vanaf HS bereikbaar met bus 26 en vanaf CS berikbaar met tram 3. Er is voldoende parkeergelegenheid.
Deadline: Woensdag 9 september

 

Tot vrijdag 18 september!
Groetjes, de alumnigroep BT

 

Ps. Elke ronde bestaat uit een vast aantal worpen per team, dus houd er rekening mee dat het aantal personen in je team bepaalt hoe vaak je per ronde mag gooien.