Balans Revalidatie

Posted by on Nov 30, 2011 in Nieuws, Vacatures | No Comments

Balans Revalidatie is een gespecialiseerd bemiddelingsbureau dat personeel bemiddeld in de medische- en revalidatiebranche.

Dat wil niet zeggen dat we mensen bemiddelen die in aan het revalideren zijn, maar mensen die graag in de medische- of revalidatiebranche willen werken. Hierbij kun je denken aan afleveraars van hulpmiddelen en rolstoelmonteurs, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, indicatiestellers, orthopedisch (schoen)technici, pro- en orthesemakers, verzorgenden etc. Kortom een totaalleverancier op het gebied van revalidatie.

Om dit aanbod zo groot mogelijk te maken zijn we regelmatig op zoek naar afgestudeerde bewegingstechnologen. Zo zijn wij onder andere terechtgekomen op deze site van de Alumnigroep Bewegingstechnologie. Wij vinden dit een prachtig initiatief en willen daar graag aan meehelpen. Je wordt door Balans Revalidatie voorgesteld in een gespecialiseerd revalidatienetwerk. Wij helpen jou zonder twijfel aan een nieuwe uitdaging. Dit scheelt je natuurlijk een hoop tijd en moeite!

Meerdere wegen leiden naar jou!

Wij kunnen op meerdere manieren met jou in contact komen. Of we vinden jouw gegevens bij één van de cv-databanken waar wij toegang tot hebben, of je laat je gegevens achter op onze site via het inschrijfformulier.

Wij werken graag met personen en niet met nummertjes. Wanneer wij concreet voor je gaan bemiddelen, zullen we je eerst uitnodigen voor een uitgebreid kennismakingsgesprek. Op deze wijze krijgen wij een goede indruk van jouw persoonlijkheid en waar jouw ambities liggen. Daarbij biedt dit jou de mogelijkheid om ons beter te leren kennen.

Kun je de geschikte functie niet vinden in ons overzicht op de website? Of kun je geen keuze maken tussen al die mooie vacatures? Schrijf je dan gewoon in op de onderstaande website!
Onze intercedenten nemen zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen vijf werkdagen contact met je op en nemen jouw wensen en de mogelijkheden die wij kunnen bieden met je door.

 

We hopen snel van je te horen!

Met vriendelijke groet,

Balans Revalidatie

http://www.balans.nu/uitzendburo