Adviesmedewerker Planning

Posted by on Jun 30, 2011 in Vacatures | No Comments

Voor de vestiging in Den Haag (locatie Kerketuinen) is EmCart op zoek naar een Adviesmedewerker Planning.

De EmCart Groep (een zusteronderneming van Harting-Bank) is een onafhankelijke, innovatieve onderneming die actief is als dienstverlener en leverancier van zorghulpmiddelen. Wij leveren producten en diensten aan consumenten, medisch / ergonomisch adviseurs, thuiszorginstellingen, gemeenten en zorgverzekeraars.

Werkzaamheden Adviesmedewerker Planning
Als Adviesmedewerker Planning bij de EmCart Groep onderhoud je telefonisch contact met de adviseurs en eventueel met de klant. Daarnaast zorg je voor een optimale planning voor de agenda van de adviseurs, zodat zij het werk zo efficiƫnt mogelijk kunnen uitvoeren. Je plant de afspraken in, verzorgt de administratieve afhandeling en communiceert dit met de adviseurs.

Profiel Adviesmedewerker Planning
MBO werk- en denkniveau; Een klantvriendelijke instelling en communicatief vaardig; In staat om goed te plannen en te organiseren; Stressbestendig; In staat om in teamverband te werken.

Wij bieden
Prettige, collegiale en informele werksfeer; Ruimte voor initiatief en nieuwe ontwikkelingen; Werken in een dynamisch team; Passende arbeidsvoorwaarden.

Contactgegevens
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marcel den Otter (Hoofd Account),telefoonnummer: 070-3085360.

Wil je solliciteren?
Stuur dan je sollicitatie voorzien van motivatie en CV naar:solliciteren@harting-bank.nl onder vermelding van referentienummer: HB0122.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld